• AAAR & BIM

  AAAR aposta per utilitzar les millors eines per a dur a terme la seva feina. En aquesta línea, des de l’any 2013 realitza formació especialitzada en REVIT, per en l'actualitataplicar la tecnologia BIM en la redacció de projectes.

  Des de l’inici fins al final, aquesta metodologia ens permet capturar i analitzar els conceptes, les diferents opcions de disseny, quantificant-les i valorant la seva viabilitat davant possibles alternatives.

  Creem un model BIM, que conté el cicle de vida complert de l'edifici, des de la conceptualització i creació projectual, passant per la seva fase de construcció i arribant a la seva finalització, englobant tota la informació pel seu correcte ús, manteniment i explotació.

 • ISO 9001 i 14006

  Des de l’inici de 2013 treballem amb un sistema de gestió de la qualitat i Ecodisseny basat en les normes ISO 9001:2008 i UNE-EN ISO14006:2011, respectivament. El procés d’implantació va ser tutelat per Qualinneo, i certificat per SGS ICS Ibérica S.A. a data de juliol de 2013.

 • AAAR neix a Barcelona el 1998 fundat per quatre companys d’estudi de la carrera universitària

  Abad. “El cor és essencial per a expressar i comunicar l’arquitectura, per viure-la”.
  Altabàs. “Els ossos aporten la fermesa, base fonamental de la construcció arquitectònica”.
  Alvaro. “Les venes, per al funcionament intern que dotarà a l’edifici d’ús i de vida”.
  Raventós. “El cervell, la visió global que impulsa i organitza les parts per crear un tot”.

  Conformem un cos indestriable de l’ ànima conjunta que compartim, la passió per l’Arquitectura, fil conductor del nostre exercici professional. La il·lusió, el treball en equip i la voluntat de millora continua ens permeten dur a terme projectes que uneixen la qualitat arquitectònica amb la qualitat de servei als clients.

 • Dins d’aquest marc hem assolit una àmplia experiència en...

  -Centres mèdics  i centres culturals com la Biblioteca d’Hostalric, ...”en un lloc on el patrimoni històric omple el paisatge urbà de fites visuals com el castell, l’església o les muralles, varem resoldre el projecte a partir de la creativitat, imaginant-lo com un baluard que protegeix un volum superior, el qual alberga el fons bibliogràfic i posant-lo en diàleg directe amb el castell”.

  -Escoles o centres socials com el centre cívic Sandaru, ...”on la idea radica en entendre un volum inicial donat per la forma de l’Eixample Barceloní, com si fos una roca que calia excavar per fer-hi entrar la llum i l’aire. Calia imaginar el procés projectual a la inversa, enlloc d’un solar per a construir varem pensar en una roca per a foradar”.

  -Projectes d’Intervenció i rehabilitació del Patrimoni Històric, ...”on el pilar fonamental per a la seva correcta execució és l’experiència, bàsica per resoldre la rehabilitació emblemàtica de l’edifici modernista de l’Escorxador de Figueres, un projecte on el rigor en l’estudi històric ens ha permès conjugar la recuperació respectuosa amb l’adequació per a usos i normatives actuals, posant-lo de nou al servei dels ciutadans”.

  -Projectes d’habitatges socials com el conjunt d’habitatges de la Girada, ...”on la responsabilitat social va raure en fomentar la mescla tipològica de vivendes, amb solucions flexibles per donar cabuda a diferents tipus d’usuaris: joves, grans, parelles o famílies; i millorar-ne així la convivència i la seva integració en el conjunt de la societat”.

  -Edificis d’habitatges plurifamiliars privats o cases unifamiliars, com la casa BT, ...”un habitatge sostenible i eficient energèticament que ha assolit la qualificació  A per l’Institut Català de l’Energia, és un clar exemple de la nostra preocupació constant  envers el medi ambient”.

  -Planificació urbanística i obres d’urbanització en l’espai públic, com el Planejament  del nucli de Vilajuïga, ...”on la professionalitat i la honestedat com a pilars del nostre esdevenir, així com la incorporació de la participació ciutadana, han fet d’ell una eina de creixement valorada pels seus propis habitants”.

  -Realització de concursos en camps diversos de l’arquitectura, assolint premis i reconeixement públic, ...”on els somnis i la il·lusió per la nostra feina assoleixen una gran intensitat”.

 • Valors...

  Creativitat i imaginació per produir  idees originals, experiència per a escollir i desenvolupar la millor d’aquestes idees, rigor, responsabilitat envers la societat i el medi ambient , son els pilars bàsics d’un treball que AAAR realitza potenciant el treball en equip multidisciplinar amb col·laboradors externs d’àmbits diversos com enginyers, geòlegs, economistes, ambientòlegs, polítics, advocats, etc, amb l’objectiu il·lusionant de la superació constant.