Casa VM

Emplaçament: Castelló d'Empúries, Alt Empordà
Data: Juny 2001

Habitatge unifamiliar aïllat a Castelló d'Empúries

L’apropiació de l’espai de la parcel.la mitjançant la continuïtat d’espais interiors i exteriors va generant el projecte. L’eix visual de la zona de pas s’extén creuant tota la casa i va articulant en forma de pinta els espais, deixant un pati interior com element de relació entre les diferents estances que d’aquesta manera busquen la millor orientació. Defineixen el volum dos cossos: un alt i massís, a la façana nord, que protegeix de la tramuntana, i un altre retallat més baix, que afavoreix l’assolellament i les visuals de les habitacions dels fills i del pati de planta baixa.

A l’articulació dels dos cossos es situa l’escala oberta als patis interiors.

Comparteix:
f
t
mail
enviar