Consultori a El Pinell de Brai

Promotor: GISA
Emplaçament: El Pinell de Brai
Data: Setembre 2012
Superfície: 202,14 m2

Obra seleccionada a la 4a Mostra d’Arquitectura de les Terres

El projecte s’organitza a partir de dues franges paral.leles a les mitgeres, que actuen com a pous de llum i de relació interior, resolent així la difícil inserció del programa de necessitats d’un consultori en un petit solar entre mitgeres i amb una planta sota la rasant de la plaça.

La franja est resol la relació interior mitjançant un doble espai que il.lumina cenitalment la sala d’espera de la planta inferior. En ella discorre l’escala.

La franja oest resol la il.luminació i ventilació de les sales de consulta, de manera que permet col.locar tota l’àrea assistencial en una única planta.

Comparteix:
f
t
mail
enviar